Ηλεία – Άμεση παρέμβαση Άδ. Γεωργιάδη: Περίμενε 22 μήνες τη σύνταξη λόγω άδειας υπαλλήλου – Από Δευτέρα η ρύθμιση, από τον Αύγουστο η απόδοση

Τη σύνταξη της θα πάρει μία συνταξιούχος χήρα γυναίκα από το νομό Ηλείας, της οποίας η απόδοση είχε καθυστερήσει για 22 μήνες, χάρις της άμεση παρέμβαση του νέου Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνι Γεωργιάδη. 


Η σύνταξη είχε καθυστερήσει να αποδοθεί όπως έγινε γνωστό εδώ και 22 μήνες λόγω άδειας του αρμόδιου υπαλλήλου. Με την άμεση όμως παρέμβαση του κ. Γεωργιάδη από τη Δευτέρα κιόλας θα ολοκληρωθεί και τυπικά η ρύθμιση με την απόδοση της σύνταξης στην χήρα γυναίκα να ξεκινάει από τον Αύγουστο. 

Ο Υπουργός σχολίασε το εν λόγω περιστατικό από το λογαριασμό του στο Twitter:

“Ενημερώθηκα για την καθυστέρηση έκδοσης της σύνταξης χηρείας της κυρίας από την Ηλεία από το διαδίκτυο και αμέσως το προώθησα στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΚΑ. Πριν λίγο με πληροφόρησαν ότι βρέθηκαν τα σφάλματα στην αίτηση της, που ήταν και η αιτία για την καθυστέρηση και όχι η απουσία της υπαλλήλου μας. Η σύνταξη της εκδίδεται την Δευτέρα και η πρώτη πληρωμή της θα γίνει τον Αύγουστο. Της ζητώ εκ μέρους του ΕΦΚΑ συγγνώμη, όπως και από κάθε πολίτη που ταλαιπωρείται. Κάνουμε μεγάλη πρόοδο αλλά έχουμε δρόμο ακόμη”.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *