Ηφαίστειο που βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ: Σε θέση μάχης κατά του Τσίπρα η Ομπρέλα – «Δελφίνος» ο Τσακαλώτος

 

Ηφαίστειο που βράζει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την παταγώδη αποτυχία του κόμματος στις εκλογές και ο Αλέξης Τσίπρας περνάει δύσκολες ώρες. Μάλιστα η εσωτερική αντιπολίτευσης η Ομπρέλα είναι σε θέση μάχης και έχει στρέψει το στόχαστρό της κατά του προέδρου.


Ήδη έχουν αρχίσει να δορμολογούνται οι εσωτερικές διαδικασίες στα όργανα του κόμματος. Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας άλλωστε είπε μετά το ναυάγιο στις εκλογές ότι έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεσή των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την ώρα δυο τάσεις κυριαρχούν στο κόμμα όπως ανέφερε το Newsit.gr.

Η μία θέλει να γίνει έκτακτο Συνέδριου μέσα στον Ιούλιο.

Η άλλη άποψη με την οποία συμφωνεί και η Ομπρέλα θέλει το Συνέδριο να γίνει στα τέλη Οκτωβρίου ή στα τέλη Νοεμβρίου. Αν γίνει αυτό, τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει στο συνέδριο… κουβαλώντας το βάρος άλλης μια εκλογικής ήττας, αυτό τηξς επικείμενης αποτυχίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, οπότε το κλίμα θα είναι πολύ βαρύ γι’ αυτόν.


Μέσα στην εβδομάδα θα συνεδριάσει η εκτελεστική γραμματεία του κόμματος η οποία θα αποφασίσει πότε θα συγκληθεί η ΚΕ του κόμματος προκειμένου να συζητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα και να αποφασίσει πότε θα συγκληθεί και το Συνέδριο.


Σενάρια αναφέρουν ότι ήδη έχουν βγει στην επιφάνεια οι «δελφίνοι» με πρώτο τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *