Η ξεχωριστή και συγκινητική συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ – Τετ α τετ με συγγενείς ομήρων, που απήχθησαν από την Χαμάς

 

Μια ξεχωριστή και συγκινητική συνάντηση είχε σήμερα (23.10.2023) ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στο Ισραήλ.


Στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε και με συγγενείς Ισραηλινών ομήρων που απήχθησαν από τη Χαμάς και είχε συνομιλία μαζί τους για τις δύσκολες και τραγικές ώρες που βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι.

Ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Νόαμ Κατς σε ανάρτησή του στο X δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την οδύνη του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Επανέλαβε την ανάγκη προστασίας των αμάχων, της απελευθέρωσης των Ισραηλινών που κρατούνται όμηροι από τη Χαμάς και της αποφυγής μιας ανθρωπιστικής κρίσης.


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *