Η ξεχωριστή ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου για την ενίσχυση του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάδειξη του Υμηττού: «Από τις όμορφες στιγμές στην πολιτική – Όταν η προσπάθεια αποδίδει καρπούς»

 

Ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος, δεν έχει ξεχάσει την τιτάνια προσπάθεια που είχε καταβάλει ως υπουργός Εσωτερικών μαζί με τον Γιάννη Κωνσταντάτο για τον Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάδειξη του Υμηττού και θυμήθηκε και τώρα τους εθελοντές με αφορμή τα νέα 15 πυροσβεστικά οχήματα που παρέλαβαν οι εθελοντές.


Ο Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε το παρών στην τελετή παράδοσης των οχημάτων και σχολίασε την ενίσχυση του Συνδέσμου σε ανάρτησή του στις σελίδες του στα social media.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε ότι πρόκειται για μια «από τις όμορφες στιγμές στην πολιτική: Όταν τα σχέδια γίνονται πράξεις, όταν η προσπάθεια αποδίδει καρπούς οι οποίοι φτάνουν στους εθελοντές και την κοινωνία».

Επίσης ανέφερε ότι ο Σύνδεσμος είναι πρότυπο για όλη την Ελλάδα» και είναι «αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας» που είχε «με τον Γιάννη Κωνσταντάτο την περίοδο που υπηρέτησα ως Υπουργός Εσωτερικών με το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”».

Αναλυτικά ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε στην ανάρτησή του:


Από τις όμορφες στιγμές στην πολιτική: Όταν τα σχέδια γίνονται πράξεις, όταν η προσπάθεια αποδίδει καρπούς οι οποίοι φτάνουν στους εθελοντές και την κοινωνία. Από σήμερα 15 νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύουν τον Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάδειξη του Υμηττού που είναι πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας που είχαμε με τον Γιάννη Κωνσταντάτο την περίοδο που υπηρέτησα ως Υπουργός Εσωτερικών με το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Πάντα δίπλα στους εθελοντές και την αυτοδιοίκηση.


 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Takis Theodorikakos (@takistheodorikakos)

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *