Η συγκινητική βράβευση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Επιμελητήριο Χαλκίδας για το τεράστιο έργο του ως υπουργός Ανάπτυξης: «Λείπεις», του έλεγαν οι παρευρισκόμενοι

 

Ήταν και ξεχωριστή και συγκινητική η χθεσινή βραδιά για τον Άδωνι Γεωργιάδη.


Το έργο που άφησε ο νυν υπουργός Υγείας στο Υπουργείο Ανάπτυξης ήταν τεράστιο. Και στο επιμελητήριο Χαλκίδας έγινε μια ξεχωριστή εκδήλωση στην οποία Άδωνις Γεωργιάδης βραβεύτηκε για τα πεπραγμένα του στο υπουργείο ανάπτυξης.

Το κλίμα αποτυπώνεται από τα λόγια που άκουσε. Του έλεγαν «Λείπεις από το Υπουργείο».

Ένα υπουργείο που ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε ανεξίτηλα την σφραγίδα του και έγραψε μια ιστορία επενδύσεων που θα θυμούνται οι παλιοί και θα μαθαίνουν όλοι οι νέοι.

Έσωσε επιχειρήσεις τελειωμένες καταδικασμένες σε χρεωκοπία και ολοκλήρωσε και έφερε στην πατρίδα μας τις περισσότερες επενδύσεις από συστάσεως του ελληνικού κράτους,


Μικρό δείγμα όλων αυτών η χθεσινή του βράβευση που είναι η αρχή.. καθώς θα επακολουθήσουν δεκάδες γιατί τα πεπραγμένα είναι πολλά και η Ελλάδα μας αξίζει πάντα το καλύτερο.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποτύπωσε τα συναισθήματα του σε μια ξεχωριστή ανάρτησή του στα social media, όπου έκανε λόγο για μια συγκινητική εμπειρία.

Αναλυτικά ο υπουργός Υγείας ανέφερε στην ανάρτησή του:

Χθες το απόγευμα έζησα μία πραγματικά συγκινητική εμπειρία. Το Επιμελητήριο Εύβοιας αποφάσισε να με βραβεύσει, αν και τώρα πλέον είμαι Υπουργός Υγείας, για την θητεία μου ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σημειώστε ότι είναι η πρώτη φορά στην σταδιοδρομία μου που έλαβα ένα βραβείο ως Υπουργός ενός Υπουργείου για την θητεία μου σε ένα προηγούμενο. Τα λόγια που ακούστηκαν από όλους, και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Βοιωτίας και τον Πρόεδρε της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά ήταν ιδιαιτέρως τιμητικά και συγκινητικά.


Με ανακήρυξαν ως τον Καλύτερο Υπουργό με τον οποίο έχουν συνεργαστεί ποτέ και σχεδον δάκρυσα. Η αναγνώριση της δουλειάς σου όταν πια έχεις φύγει και δεν σε χρειάζονται είναι ο μεγαλύτερος τίτλος τιμής για έναν πολιτικό.
Τους ευχαριστώ θερμά όπως και όλους όσους με τίμησαν με την παρουσία τους, τον κ. Περιφερειάρχη Στερεάς κ. Σπανό, την Δήμαρχο Χαλκίδος κ. Βάκα, τους τοπικούς βουλευτές μας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κεδίκογλου και κ. Καραμπατσώλη την τοπική βουλευτή του Πασόκ κα Καζάνη, τον φίλο μου κ. Γιώργο Αυτιά και πλήθος κόσμου.

Δείτε τη βράβευση του Άδωνι Γεωργιάδη ΕΔΩ

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *