Η σημερινή αποπομπή του Νότη Μηταράκη στέλνει ισχυρό μήνυμα του Μαξίμου προς όλους – Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα που προκαλούν την κοινωνία

Η σημερινή παραίτηση του Νότη Μηταράκη δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ο πρώην  υπουργός Προστασίας του Πολίτη «έκαψε» σύμφωνα με πληροφορίες του OKnews και τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τις άστοχες δηλώσεις του για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία. Δηλώσεις που είχαν προκαλέσει σύγχυση στην κοινή γνώμη.


Οι πληροφορίες μας λένε πως ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τον Νότη Μηταράκη να παραιτηθεί καθώς την ώρα που σύσσωμες οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και των σωμάτων ασφαλείας έδιναν τη μάχη με τις εκατοντάδες πυρκαγιές στη χώρα ο πρώην υπουργός εθεάθη να κάνει διακοπές σε πολυτελές σκάφος στην Πάτμο.

Η κίνηση αυτή δείχνει τη μηδενική ανοχή του Πρωθυπουργού σε φαινόμενα που προκαλούν τα κοινωνικά αντανακλαστικά. Σηματοδοτεί δε την αποφασιστικότητα του Μεγάρου Μαξίμου το οποίο αντιδρά ταχύτατα δείχνοντας αποφασιστικότητα κάνοντας τια απαραίτητες  διορθωτικές κινήσεις ώστε η κυβέρνηση να υλοποιήσει απερίσπαστη το έργο που έχει υποσχεθεί στον ελληνικό λαό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *