Η οργισμένη απάντηση Πλεύρη στην… αδιάβαστη Απατζίδου για το πόθεν εσχες!

Την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, προκάλεσαν υπαινιγμοί της ειδικής αγορήτριας του ΜέΡΑ25, Μαρίας Απατζίδου, για «θεαματική αύξηση» της δήλωσης περιουσιακής κατάστασης του υπουργού, ενώ κατέχει κυβερνητικό αξίωμα.


Οι υπαινιγμοί διατυπώθηκαν από την βουλευτή του ΜέΡΑ25, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας που εξελίσσεται στην ολομέλεια, στον απόηχο της μελέτης του καθηγητή Θ. Λύτρα.

«Θα μπορούσαν να είχαν σωθεί άνθρωποι. Κύριε υπουργέ μπορεί να μην το καταλαβαίνετε, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φτωχοποιηθεί. Εσείς μπορεί να μην το νιώθετε γιατί βρήκατε από τον μπαμπά σας. Και η αύξηση του πόθεν έσχες σας τα δύο τελευταία χρόνια είναι θεαματική…”, είπε η ειδική αγορήτρια του ΜέΡΑ25.

“Η αύξηση της περιουσίας μου οφείλεται σε ένα και μοναδικό λόγο. Το 2020, η μητέρα μου είχε τροχαίο ατύχημα , έμεινε 40 μέρες στο ΚΑΤ και πέθανε τον Ιούνιο. Η μητέρα μου είχε περιουσία στη Λάρισα την οποία είχε κληρονομήσει από τον πατέρα της. Αυτή είναι η αιτία, η κληρονομιά. Μακάρι να ζούσε η μητέρα μου και να μην είχα τίποτα. Ενώ ξέρετε ότι έχασα τη μητέρα μου ενώ ήμουν βουλευτής συμπεριφέρεστε σαν τρολ του διαδικτύου” είπε ο κ. Πλεύρης και πρόσθεσε ότι ανάλογη επίθεση έχει δεχθεί και από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη και ο οποίος δεν αποκατάστησε την πραγματικότητα, όταν ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε με λεπτομέρεια στις συνθήκες αλλαγής των περιουσιακών του στοιχείων.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *