Η ΝΔ καταδίκασε τις απαράδεκτες και χυδαίες δηλώσεις του Ευάγγελου Αντώναρου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ζητάει την διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ρεκόρ χυδαιότητας και τοξικότητας»

Η ΝΔ κατηρίασε και φυσικά καταδίκασε τις απαράδεκτες και χυδαίες δηλώσεις του Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «τουρκολάγνο».


Το κυβερνών κόμμα ζητάει σε ανακοίνωσή του την διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από τον ΣΥΡΙΖΑ και μιλάει για «Ρεκόρ χυδαιότητας και τοξικότητας»!

Στο κανάλι Attica βρέθηκε καλεσμένος ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος και σε συνέντευξή του, μιλώντας για την κυβέρνηση είπε τη φράση «Εμείς δεν είμαστε τουρκοφάγοι, ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης όμως είναι τουρκολάγνος».

Η ΝΔ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «τουρκολάγνο».


Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τον κ. Αντώναρο, αλλά δεδομένου του γεγονότος ότι είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, υπάρχει σοβαρό θέμα.


Η διαγραφή και η απόσυρσή του από το ψηφοδέλτιο είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη!

Εκτός αν έχουν αποφασίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσουν κάθε ρεκόρ χυδαιότητας και τοξικότητας, ξεπερνώντας ακόμα και τις εθνικές κόκκινες γραμμές.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *