Η ΝΔ ανακοινώνει τα χρίσματα για τους υποψήφιους στις Περιφέρειες στις εκλογές – Ποια ονόματα κλείδωσαν, ακολουθούν οι Δήμοι

 

Η Νέα Δημοκρατία ανακοινώνει τα χρίσματα για τους υποψήφιους στις Περιφέρειες στις επικείμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές .


Υποψήφιοι Περιφερειάρχες στις εκλογές θα είναι και πάλι με τη Νέα Δημοκρατία, φυσικά ο Γιώργος Πατούλης στην περιφέρεια Αττικής, όπου εχθροί και φίλοι του βγάζουν το καπέλο και παραδέχονται ότι έχε κάνει τεράστιο έργο, ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Κώστας Αγοραστός στην περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Φάνης Σπανός στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Αλέκος Καχριμάνης στην περιφέρεια Ηπείρου, ο Χρήστος Μέτιος στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ο Γιώργος Κασαπίδης στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Νεκτάριος Φαρμάκης στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ο Γιώργος Χατζημάρκος στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στην Κρήτη η  ΝΔ θα στηρίξει τον «ισόβιο» περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος παίζει χωρίς αντίπαλο στο νησί που βάφτηξε ολόκληρο γαλάζιο στις πρόσφατες πρώτες και δεύτερες εθνικές εκλογές.

Στην περιφέρεια Πελοποννήσου όλα δείχνουν ότι νέος υποψήφιος θα είναι ο Δημήτρης Πτωχός, στέλεχος επιχειρήσεων και παλιός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά.

Στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει κλειδώσει η επιλογή του πρώην Αρχηγού ΓΕΣ και υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στέφανή.


Στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων υποψήφια αναμένεται να ειναι η νυν περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα.


Σειρά παίρνουν οι δήμαρχοι

Στους δήμους τώρα, η ΝΔ θα ανακοινώσει σε δεύτερο χρόνο στήριξη σε κάποιους μεγάλους δήμους, όχι, όμως, σε όλους.

«Κλειδωμένη» φυσικά θεωρείται η στήριξη της ΝΔ στον Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων, στον Κωνσταντίνο Ζερβά για τον δήμο Θεσσαλονίκης στον Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά και στον πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη σ τον δήμο Ηρακλείου Κρήτης.

Στη Λάρισα, το γαλάζιο «χρίσμα» θα πάρει ο Θανάσης Μαμάκος, στη Νέα Σμύρνη στήριξη θα έχει η πρώην αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου, στον Άγιο Δημήτριο ο Στέλιος Μαμαλάκης και στον δήμο Βύρωνα ο Μίλτος Μπαντής.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *