Η Κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό της πυρόπληκτης Ρόδου: Η παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη στο νησί τα λέει όλα

 

Η Κυβέρνηση στέκεται και μάλιστα έμπρακτα στο πλευρό της Ρόδου και απέδειξε ως τώρα πως οι δηλώσεις όλων των στελεχών της ΝΔ ότι θα σταθούν στο πλευρό του νησιού ήταν αληθινές και όλοι μιλάνε με έργα και όχι με λόγια και αυτό φαίνεται και από την παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη εκεί.


Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή μετά το ισχυρό πλήγμα που δέχτηκε το νησί από τις πρόσφατες τεράστιες φωτιές ότι θα πάει για διακοπές εκεί με την οικογένεια του. Και φυσικά δεν έμεινε μόνο στα λόγια.

Πήγε για διακοπές στο νησί για να το στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του, αλλά και για να δείξει ότι όλοι πρέπει να σταθούν στο πλευρό της Ρόδου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να δείξουν προς τα έξω ότι άπαντες πρέπει να κάνουν το ίδιο, ειδικά τώρα εν μέσω της τουριστικής περιόδου από την οποία οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής περιμένουν να πάρουν μια μεγάλη οικονομική ανάσα. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως, δεν έμεινε μόνο στις διακοπές του. Αποφάσισε να περάσει τον χρόνο της ξεκούρασής του όχι μόνο σε κάποια παραλία, αλλά δίπλα στους πολίτες και τις αρχές της Ρόδου.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης είχε επαφές με το Δήμαρχο, δημοτικούς φορείς, στελέχη του ΕΦΚΑ μα συνομίλησε και με εργαζόμενους, επιχειρηματίες και απλούς πολίτες, έτσι ώστε να αφουγκραστεί τα προβλήματά τους και να τα μεταφέρει στην Κυβέρνηση.


Απέδειξε έτσι ότι ο ρόλος του πολιτικού, του υπουργού, μα και όλων των στελεχών είναι να βρίσκονται όχι σε κάποιο θρόνο, αλλά στη γη δίπλα στον πολίτη. 


Επίσης έδειξε εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι δίπλα στον κόσμο και δίπλα στη Ρόδο που δοκιμάστηκε από τις μεγάλες φωτιές.

   

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *