Η Εύα Καϊλή αποφυλακίζεται μετά από 4 μήνες – Θα μείνει σε άλλο σπίτι από τον Τζιόρτζι

Τέσσερις μήνες μετά τη φυλάκισή της η Εύα Καϊλή αναμένεται να αποφυλακιστεί τις επόμενες ημέρες με περιοριστικούς όρους. Η εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου Qatargate, τίθεται σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» παρακολούθησης.


Tην Παρασκευή ή την Δευτέρα η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Εύας Καϊλή θα βγει με ηλεκτρονικό βραχιολάκι από τη φυλακή όπως ενημέρωσαν οι συνήγοροί της Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί.

Όπως αναφέρει το ertnews.gr αύριο (13/4) τυπικά θα παρουσιαστεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου ο συνεργάτης του Σβεν Μαρί, ωστόσο η απόφαση έχει ληφθεί.

Η απόφαση αποφυλάκισης

Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου της κ. Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου: «Μπορώ να σας πω ότι βγαίνει από την φυλακή με ψηλά το κεφάλι, με αξιοπρέπεια και χωρίς να έχει ομολογήσει αδικήματα που δεν έχει διαπράξει. Μία υπόσχεση σας δίνω, ότι θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να αποδειχτεί η αθωότητά της». O ίδιος ανέφερε ότι η ίδια δεν θα υποβάλει αίτημα να έρθει στην Ελλάδα, αλλά «θα μείνει στις Βρυξέλλες μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητά της».


Ο κ. Δημητρακόπουλος μετέφερε στην τηλεόραση του MEGA την αντίδραση της Εύας Καιλή όταν έμαθε πως θα αποφυλακιστεί «από χτες το βράδυ, όταν της το ανακοινώσαμε, μίλησα μαζί της 4 – 5 φορές μέχρι να το συνειδητοποιήσει. Είναι η πρώτη φορά που την άκουσα χαρούμενη, είναι η πρώτη φορά που χαμογέλασε και μου είπε “μου λες αλήθεια Μιχάλη; Θα δω το παιδί μου;”. Αυτή ήταν η αντίδρασή της, βαθιά ανθρώπινη» ανέφερε.


Σύμφωνα με πληροφορίες η Εύα Καϊλή θα μείνει μαζί με την κόρη της σε διαφορετικό σπίτι από τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *