Γιώργος Πατούλης για τη λειτουργία του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Κρωπίας: «Υλοποιούμε εμβληματικά έργα»

Το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Κρωπίας, που έγινε με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, πήρε… μπροστά, καθώς ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του και ο Γιώργος Πατούλης τόνισε ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά έργα της χώρας στην Ανατολική Αττική.


Ο Περιφερειάρχης Αττικής, που επισκέφθηκε το Κέντρο μαζί με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε επίσης, ότι η Περιφέρεια υλοποιεί εμβληματικά έργα.

Ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram για το όλο θέμα:

«Ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία ενός από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά έργα της χώρας στην Ανατολική Αττική – του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Κρωπίας.

Κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση 112 εκατ. ευρώ, από την Περιφέρεια Αττικής μέσω ΕΣΠΑ και αναμένεται να αλλάξει ριζικά τα περιβαλλοντικά δεδομένα στην ευρύτερη περιοχή των Μεσόγειων, ανοίγοντας το δρόμο για την οριστική διευθέτηση του προβλήματος των ακάθαρτων αλλά και βάζοντας τέλος στην επιβολή προστίμων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Με πράξεις και έργα αποδεικνύουμε ότι υπάρχει η ισχυρή βούληση αλλά και η ικανότητα να υλοποιούμε εμβληματικά έργα τα οποία μεταμορφώνουν την εικόνα της Αττικής.


Έργα που προστατεύουν και αναβαθμίζουν το περιβάλλον, αποδίδοντας προστιθέμενη αξία στην τοπική κοινωνία, την οικονομία και εν τέλει στην ίδια την ποιότητα ζωής των πολιτών. Η Ανατολική Αττική γυρίζει σελίδα! #AttikiAllazei».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *