Γιατί δεν αποσύρεται από το δεύτερο γύρο ο Γιώργος Παπανδρέου

Στο στρατόπεδο του Γιώργου Παπανδρέου επικρατεί προβληματισμός αφού η κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου να μην του μιλήσει τα ξημερώματα της Δευτέρας έδειξε από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις του τρίτου υποψηφίου.


Οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου υποστηρίζουν ωστόσο πως ό,τι και να λέγεται στο παρασκήνιο δεν είναι εύκολο όλοι οι ψηφοφόροι του Ανδρέα Λοβέρδου να μετακινηθούν μαζικά προς τον Νίκο Ανδρουλάκη και ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι να απέχουν από την εκλογική διαδικασία.

Παρά τα όσα λέγονται, τα τελευταία 24ωρα πάντως, ότι ίσως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να αποσυρθεί αναγνωρίζοντας την ήττα του, ο ίδιος εμφανίζεται να μην το συζητά, καθώς θεωρεί ότι έτσι θα απαξιώσει τους σχεδόν 65.000 ανθρώπους που τον στήριξαν και τον εμπιστεύτηκαν κόντρα στις επιθέσεις που δέχθηκε.

Παράλληλα η παράδοση άνευ όρων της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ στον Νίκο Ανδρουλάκη θα έδειχνε ότι όλα όσα έλεγε  προεκλογικά ο Γιώργος Παπανδρέου, ότι δηλαδή ο ευρωβουλευτής είναι προϊόν μηχανισμών, ήταν απλώς λόγια του αέρα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *