Για την ανάπτυξη του ορειβατικού τουρισμού συζήτησαν η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη, με την υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη

Στην σημασία του ορειβατικού τουρισμού, ως κινητήριας δύναμης για την αειφόρο ανάπτυξη, επικεντρώθηκε η συνάντηση της υφυπουργού Ανάπτυξης, ‘Αννας Μάνη με την υφυπουργό Τουρισμού, Έλενα Ράπτη.


Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κυρία Μάνη: «Με την υφυπουργό Τουρισμού και φίλη Έλενα Ράπτη συζητήσαμε για τις προοπτικές ενίσχυσης του ορειβατικού τουρισμού στον Όλυμπο και τα Πιέρια. Αρχικά, με ενημέρωσε για το πρόγραμμα χρηματοδότησης των ορειβατικών καταφυγίων από το Ταμείο Ανάκαμψης, πρόγραμμα το οποίο θα λήξει το επόμενο διάστημα.

Αναφερθήκαμε, και ήταν κοινή μας θέση, στη σημασία του ορειβατικού τουρισμού ως κινητήρια δύναμη για την αειφόρο ανάπτυξη και προσέλκυση επισκεπτών στην Πιερία από κάθε γωνιά του κόσμου, αναδεικνύοντας τις φυσικές ομορφιές και τη βιοποικιλότητα της περιοχής. Επίσης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της κυρίας Ράπτη, η συζήτηση επεκτάθηκε σε όλες τις δυνατότητες της Πιερίας ως προορισμού για ειδικές μορφές τουρισμού».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *