Για συμπεριφορά… Κασιδιάρη που γίνεται μανιέρα στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Πολάκη ο Βορίδης!

«Με τη συμπεριφορά Πολάκη θυμήθηκα ξανά κάτι το οποίο είχαμε εξαλείψει στο κοινοβούλιο, θυμήθηκα τον Κασιδιάρη» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.


«Συμπεριφορές με ύβρεις, τσίγκινα σωβρακάκια και τσίγκινα κράνη, απόλυτη περιφρόνηση θεσμικής τάξης» σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Η συμπεριφορά του Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς γίνεται ανεκτή, γίνεται μανιέρα, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας επιλέγει την ένταση» υπογράμμισε.

«Το προεδρείο και να διαφωνούμε έχει την ευθύνη της συζήτησης, υπάρχει μομφή κατά του προέδρου αν ένα κόμμα θεωρήσει ότι αδικείται» σημείωσε ο υπουργός. Όπως εξήγησε, «κι εγώ έχει τύχει να αισθάνομαι ότι αδικούμαι ως ομιλών από τον τρόπο που συντονίζει τη συζήτηση το προεδρείο αλλά δεν τα σπάμε ούτε καταλαμβάνουμε το βήμα ούτε λέμε ότι δεν κατεβαίνουμε, ούτε λέμε ότι δεν συμμορφωνόμαστε».

Ο Μάκης Βορίδης μίλησε για αντιφατική στάση του ΣΥΡΙΖΑ. «Το να ζητάς αγωνιωδώς εκλογές όταν τα τελευταία 2,5 χρόνια και το τελευταίο χρονικό διάστημα, ακόμα και μετά το χιονιά, υπάρχει εν πολλοίς αμετάβλητη διψήφια διαφορά, τι νόημα έχει να ζητάς εκλογές; Το αίτημα των εκλογών είναι απολύτως αυτοκαταστροφικό αν το έπαιρνε κανείς σοβαρά». 

«Θα διεκδικήσουμε την αυτοδυναμία, και είμαι πεπεισμένος ότι θα την έχουμε» τόνισε. 


Δείτε όσα είπε


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *