Για οργανωμένο σχέδιο πόλωσης του ΣΥΡΙΖΑ μιλά ο Οικονόμου

Αναφερόμενος στα γεγονότα των τελευταίων ημερών στη Βουλή, με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε ότι «βλέπουμε την επιχειρούμενη πόλωση».


«Βλέπουμε τη συνειδητή επιλογή από την αξιωματική αντιπολίτευση να οδηγήσει τα πράγματα σε λογικές και καταστάσεις που είχαμε καμιά 10αριά χρόνια να ζήσουμε στην Ελλάδα. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Αποτέλεσε μια κορύφωση η προχθεσινή και η χθεσινή παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή. Αλλά όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα παρακολουθήσαμε την κορύφωση αυτής της κατάστασης. Υπάρχει μια αλυσίδα γεγονότων. Πριν πάει στη Βουλή και κάνει όσα έκανε ο κ. Πολάκης, υπήρχε το σαββατοκύριακο ένα επεισόδιο στο καφενείο της Βουλής με τον κ. Γεωργιάδη. Πριν από αυτά υπήρχαν αναρτήσεις, απειλές στη δικαιοσύνη, άρθρα και δηλώσεις για γκιλοτίνες» σημείωσε μιλώντας στο MEGA.

 «Υπάρχει μια μεθοδική κλιμάκωση αυτού του πολωτικού και διχαστικού λόγου όλο το προηγούμενο διάστημα, με μια συμπεριφορά υβριστική. Η αντιπολίτευση προσπαθεί να οδηγήσει την κουβέντα έξω από αυτό που αποτελεί το βασικό διακύβευμα της πολιτικής σε κάθε τόπο, το να προχωράει τα πράγματα. Είναι συνειδητή η επιλογή αυτή της αντιπολίτευσης να οδηγήσει σε εικόνες και καταστάσεις άλλων εποχών. Ο πολωτικός και διχαστικός λόγος δεν κάνει καλό σε περιόδους αντιμετώπισης κρίσεων. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνησή μας δε θα παρακολουθήσει την τακτική αυτή» πρόσθεσε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *