Για «κυβέρνηση-αλαλούμ» που θα εμπλέξει την Ελλάδα κάνει λόγο ο Βελόπουλος

«Δεν έχετε κάνει καμία πρόνοια για την αποθήκευση φυσικού αερίου, την ώρα που χώρες μέλη της Ε.Ε. γεμίζουν τις αποθήκες τους με φυσικό αέριο. Δεν το κάνατε ούτε τον Φεβρουάριο του 2020 που σας φωνάζαμε. Και δεν το κάνετε ούτε και τώρα, παρ’ ότι υπάρχει σύσταση από την Κομισιόν» τόνισε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος


«Είστε κυβέρνηση αλαλούμ! Δεν συνεννοείστε ούτε μεταξύ σας» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να διαφωνείτε στα μικρά ενώ με ύβρεις και χυδαιότητες σε προσωπικό επίπεδο επιδιώκετε την πόλωση και την συσπείρωση των ψηφοφόρων σας» τόνισε.

«Μου αρέσει που πρώτος προσέτρεξε ο Έλληνας πρωθυπουργός να απειλήσει τον Πούτιν με κυρώσεις! Γελά και ο κάθε πικραμένος! Και μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης το έκανε αυτό χωρίς αν απαιτήσει σκληρότερες κυρώσεις κατά της Τουρκίας όταν μάλιστα είναι ακόμα νωπή η τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Όταν η Τουρκία απειλεί ακόμα ανοιχτά δυο χώρες: την Ελλάδα και την Κύπρο, που είναι μέλη της Ε.Ε. Πάτε να εμπλέξετε τη Ελλάδα σε μία σύγκρουση στην Ουκρανία, που δεν μας αφορά» σημείωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Δείτε όσα είπε


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *