Για καφέ με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πρωί της Τρίτης (9/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη στη συμπρωτεύουσα λίγη ώρα πριν τις ανακοινώσεις για την εθνική καμπάνια κατά της σχολικής βίας.


Ο πρωθυπουργός με τους βουλευτές επέλεξαν καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε προηγηθεί σύσκεψη με αντικείμενο την προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές.

Οι βουλευτές που βρέθηκαν στο τραπέζι μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν ο Διαμαντης Γκολιδακης, ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ραπτη, ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Δημήτρης Κούβελας, ο Θεόδωρος Καραόγλου, ο Σταύρος Καλαφατης, ο Στράτος Σιμοπουλος, η Μαρία-Νεφελη Χατζηιωαννίδου και ο Φάνης Παππας.

Ο πρωθυπουργός κουβέντιασε μαζί τους για την έκτακτη επιχορήγηση της κυβέρνησης στον δήμο Θεσσαλονίκης ύψους 13 εκατ. ευρώ και είπε στους βουλευτές, «να το λέτε αυτό στον κόσμο».

Κυριάκος Μητσοτάκης και βουλευτές συζήτησαν και για τα ηλεκτρικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ τα οποία ήδη πραγματοποιούν δοκιμαστικά δρομολόγια στη Θεσσαλονίκη με τον πρωθυπουργό να αναφέρεται και στο αντιτορπιλικό «Βέλος» που λειτουργεί ως πλωτό μουσείο εξαγγέλοντας ότι θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.


«Θα το εξετάσουμε και θα το λύσουμε (σ.σ. το ζήτημα) και το Βέλος θα μείνει στη Θεσσαλονίκη», είπε για το θέμα σύμφωνα με το voria.gr.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *