Για δύσκολη νύχτα μίλησε ο Στυλιανίδης και προειδοποίησε: «Θα αναζητηθούν ευθύνες από την Αττική Οδό!»

Όπως είπε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδης, τα φαινόμενα, τα οποία τα χαρακτήρισε πρωτοφανή,  θα συνεχίσουν μέχρι και αύριο και από το πρωί το κύριο πρόβλημα θα είναι ο παγετός. Σύμφωνα με τον υπουργό, οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να βελτιωθούν από αύριο το μεσημέρι, ωστόσο από κει και πέρα υπάρχει ο κίνδυνος του παγετού, ειδικά τις βραδινές και πρωινές ώρες.


Ο κ. Στυλιανίδης ζήτησε συγγνώμη από όσους ταλαιπωρούνται και είπε ότι γίνεται προσπάθεια απεγκλωβισμού από τροχαία και πυροσβεστική από την Αττική Οδό.

Ο κ. Στυλιανίδης στην συνέχεια επέρριψε ευθύνες στην Αττική Οδό για την διαχειριση σημειώνοντας πως μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται εκεί. «Μας είχαν διαβεβαιώσει πως θα έχουν επάρκεια μέσων για να διασφαλίσουν την κυκλοφορία», είπε ο υπουργός σημειώνοντας παράλληλα πως τις επόμενες ημέρες θα αναζητηθούν ευθύνες.

Δείτε τις δηλώσεις κάνουν ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδης, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο διευθυντής της ΕΜΥ Θ. Κολυδάς και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΔΗΕ, Α. Μάνος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *