Για διακοπές με… εκλογική προετοιμασία μίλησε σε «γαλάζιους» στο Στρασβούργο ο Μητσοτάκης

Με αμιγώς προεκλογικό μενού ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε χθες το μεσημέρι σε αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου περίπου 30 στελέχη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ από τις οργανώσεις του εξωτερικού, με βασικό θέμα στη συζήτησή τους την εκλογική προετοιμασία. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε στα γαλάζια στελέχη ότι βασικός στόχος του κόμματος είναι να έχει την καλύτερη δυνατή επίδοση ήδη από την πρώτη κάλπη, της απλής αναλογικής και αυτό, όπως εξήγησε, αυτή είναι οι πιο κρίσιμη για την κινητοποίηση και την ψυχολογία του κόμματος, καθώς, εν πολλοίς οι πρώτες εκλογές, θα κρίνουν τη δυναμική και τα διλήμματα των δεύτερων.
Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τα γαλάζια στελέχη να μπουν οι μηχανές στο φουλ και να ανέβουν οι κομματικοί ρυθμοί. Ο ίδιος έδειξε, για άλλη μια φορά, να προτιμά οι κάλπες να στηθούν στο τέλος της τετραετίας, αλλά, όπως εξήγησε, η κυβέρνηση μπαίνει και ημερολογιακά στον τέταρτο χρόνο της θητείας της, ο οποίος είναι de facto προεκλογικός, ενώ επέμεινε ότι η χώρα δεν αντέχει μια μακρά προεκλογική περίοδο. Αυτές οι αναφορές του πρωθυπουργού, ομολογουμένως, προκάλεσαν συζητήσεις στα γαλάζια στελέχη, τα οποία, στη πηγαδάκια τους μετά τη συνάντηση προβληματίζονταν για το πότε εν τελεί θα στηθούν οι κάλπες.
Μάλιστα, σε μια αποστροφή του λόγου του, ο πρωθυπουργός κάλεσε τα κομματικά στελέχη να συνδυάσουν τις  διακοπές τους με την οργανωτική προετοιμασία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *