Για… χάρισμα Τσίπρα που «αντιλαμβάνεται μια δική του πραγματικότητα» μιλά ο Οικονόμου

Ερωτηθείς στον ΑΝΤ1 για το βίντεο του Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος χαρακτήρισε την Νίκη Κεραμέως ως την «Πισπιρίγκου της Παιδείας», ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε πως πρόκειται για «ακόμη ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της τοξικότητας που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιλέξει να τοποθετούνται στα θέματα του πολιτικού μας βίου».


«Χαρακτηρίζουν απόλυτα αυτούς που χρησιμοποιούν αυτού του είδους τις εκφράσεις. Δεν θα τους παρακολουθήσουμε» τόνισε.

«Σε ότι αφορά τις εκλογές, ο Πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι η Κυβέρνηση δεν θα παρακολουθήσει αυτό το ύφος, την τοξικότητα και τον εκχυδαϊσμό του πολιτικού διαλόγου. Εμείς έχουμε επιλέξει να δίνουμε απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών», συμπλήρωσε ο Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.

Σχετικά με το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για προκήρυξη πρόωρων εκλογών, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι «η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας ζήτησε εκλογές ήταν όταν στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, πολλαπλασιάζονταν  τα κρούσματα κορονοϊού λόγω της μετάλλαξης όμικρον. Την δεύτερη ήταν όταν έλεγε ότι ο κ. Μητσοτάκης θα δραπετεύσει το φθινόπωρο. Ο κ. Τσίπρας αντιλαμβάνεται μια πραγματικότητα που μόνο αυτός αντιλαμβάνεται, προφανώς έχει κάποιο χάρισμα και αντιλαμβάνεται μια δική του πραγματικότητα. Ο Πρωθυπουργός είναι απόλυτα προσηλωμένος στην θεσμική τάξη των πραγμάτων και όσοι δεν τον διάβασαν σωστά, αυτό δεν το ξέρουν».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *