Για αντιπολίτευση που ποντάρει στο χάος και την αποτυχία κάνει λόγο ο Μαρινάκης

Σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και «στην ευρύτερη αντιπολίτευση», όπως είπε χαρακτηριστικά, άσκησε από την Πάτρα, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας κατά την διάρκεια των εγκαινίων των νέων γραφείων της διοικούσας επιτροπής της εκλογικής περιφέρειας Αχαΐας.


Παράλληλα, αναφερόμενος στο κυβερνητικό έργο, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η διεθνής εικόνα της χώρας άλλαξε άρδην και από χώρα ουραγός, μια χώρα παρίας στις διεθνείς συναντήσεις, είναι, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μια χώρα πρωταγωνίστρια». «Και όχι μόνο», όπως είπε, «ως προς την εικόνα της, αλλά και ως προς τις λύσεις, τις λύσεις στην πανδημία και σε μεγάλα προβλήματα, που αποτελούν προτάσεις του πρωθυπουργού όλων των Ελλήνων και οι οποίες υιοθετούνται και γίνονται θέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ασκώντας έντονη κριτική στην αντιπολίτευση, είπε ότι «έχουμε μια πολύ μεγάλη ατυχία και κάτι που δε συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να έχουμε μια αξιωματική – και ευρύτερη – αντιπολίτευση, που επενδύει στο χάος και την αποτυχία στο ζήτημα της πανδημίας και της απώλειας ζωών» και πρόσθεσε: «Επενδύουν σε αυτό και αντί να βάζουν πλάτη στα ελάχιστα, πετροβολούν πολιτικά και στέκονται απέναντι. Κάνουν πορείες διάδοσης του κορονοϊού, ακόμα και υπέρ δολοφόνων, μιλούν για ξεστοκάρισμα εμβολίων και βάζουν πλάτη στους αντιεμβολιαστές. Ευτυχώς οι άνθρωποι της γενιάς μου δεν τους άκουσαν και εμβολιάστηκαν μαζικά. Κάνουν δηλώσεις που αμφισβητούν την ασφάλεια των εμβολίων, παρουσιάζουν ψευδή στοιχεία και κάνουν αντιπολίτευση με τον αριθμό των θανάτων, τη στιγμή που 9 στους 10 από τους συμπολίτες μας που χάνουν τη ζωή τους είναι ανεμβολίαστοι. Δεν έχουν ψηφίσει κανένα μέτρο για την ενίσχυση του ΕΣΥ ή για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού που έσωσε χιλιάδες ζωές». «Αυτά», συνέχισε ο Παύλος Μαρινάκης, «συνέβησαν στην Ελλάδα των τελευταίων 2,5 ετών, στην Ελλάδα που στάθηκε όρθια και στήριξε τους πολίτες της και στήριξε το ΕΣΥ την περίοδο της πανδημίας». Μάλιστα, όπως τόνισε σε αυτό το σημείο, «δεν αξίζει σίγουρα στην Ελλάδα αυτή η αντιπολίτευση και αυτό θα αποτυπωθεί στις επόμενες εκλογές».

Ακόμη, ανέφερε ότι «προοδευτικός είναι αυτός που μειώνει φόρους για όλους τους πολίτες και όχι εκείνος που τους αυξάνει για να δίνει επιδόματα φτώχειας λίγο πριν τις εκλογές» και συμπλήρωσε: «Κοινωνικά ευαίσθητος είναι αυτός που δημιουργεί ένα νομικό πλαίσιο, όπως ο τελευταίος ποινικός κώδικας που προστατεύει τους πολίτες και όχι εκείνος που με τις νομοθετικές του παρεμβάσεις αποφυλακίζει τον έναν εγκληματία μετά τον άλλον».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *