Γερό «άδειασμα» Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη – Της πρότεινε όποια θέση θέλει στο κόμμα – Εκείνη απάντησε: «όχι, θα παραμείνω βουλευτής»

 

Η Έφη Αχτσιόγλου «άδειασε» και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που κέρδισε την Έφη Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του ηγέτη του κόμματος, πρότεινε στην αντίπαλό του να πάρει όποια θέση θέλει στην παράταξη.


Εκείνη όμως, αρνήθηκε λέγοντάς του ότι δεν έχει την ενέργεια αυτή τη στιγμή να αναλάβει κάποια άλλη θέση πέρα από αυτήν που αντιστοιχεί στα καθήκοντα της βουλευτού του τομέα Αθηνών.

«Είναι καθαρά προσωπική απόφαση και έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Νομίζω ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει και να το λέει αυτό θαρρετά. Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε. Ο ίδιος μου είπε ότι θα χρειαστεί τις συμβουλές μου», είπε η Αχτσιόγλου.

Η συνάντηση Κασσελάκη – Αχτσιόγλοου έγινε στο γραφείο του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου στη Βουλή.

Η Έφη Αχτσιόγλου μετά τη συνάντηση μίλησε για το όλο θέμα στους δημοσιογράφους έξω από τη Βουλή


Ο διάλογος με τους δημοσιογράφους: 


Ερ: Θα μείνετε τομέαρχης;

Αχτσιόγλου. Όχι , όχι δεν θα αναλάβω καμία θέση.

Ερ: Ούτε σας πρότεινε κάτι συγκεκριμένο. Απλώς σας ρώτησε αν θέλετε κάτι.

Αχτσιόγλου: Ο ίδιος μου είπε ότι οποιαδήποτε θέση θέλω.


Ερ: Και σεις αρνηθήκατε;

Αχτσιόγλου: Δεν αρνήθηκα είπα εξαρχής, κάναμε μια γενική κουβέντα δεν περάσαμε σε πιο ειδικά, του διευκρίνισα ότι δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική απόφαση αμιγώς.

Ερ: Το κλίμα πως ήταν μεταξύ σας;

Αχτσιόγλου: Μια χαρά, εξαιρετικό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *