Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: Λέτε ψέματα για το νεκρό μηχανοδηγό – Με πήρε ο πατέρας του τηλέφωνο

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε στη Βουλή τα ψέματα που είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου για το νεκρό μηχανοδηγό.


Ο κ. Γεωργιάδης στάθηκε ιδιαίτερα σε όσα είπε χθες η κα Κωνσταντοπούλου ότι εκπροσωπεί τις οικογένειες των θυμάτων και ειδικά στις αναφορές της ότι ο μηχανοδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας ήταν εθελοντής στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης, είπε ότι επικοινώνησε μαζί του ο πατέρας του Σπύρου Βούλγαρη και τον εξουσιοδότησε να πει στην αίθουσα ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα και συκοφαντικά.

Πρέπει να πάρετε τον λόγο και να ζητήσετε συγγνώμη είπε με έμφαση ο υπουργός Υγείας. «Αυτά που είπατε είναι προσβολή της μνήμης ενός νεκρού. Πρέπει επιτέλους να σέβεστε τους νεκρούς» πρόσθεσε επίσης στην παρέμβασή του.

Η κα Κωνσταντοπούλου ζήτησε και πήρε τον λόγο επί προσωπικού τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δενθα πέσει στο επίπεδο του κ. Άδωνι Γεωργιάδη. «Δεν έχω καμία αντίρρηση να πάρω στο τηλέφωνο τον πατέρα του άτυχου μηχανοδηγού για να του πω ποιος τον έβαλε στη μοιραία αμαξοστοιχία» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας προκαλώντας νέα έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας.


«Ουδέποτε επιβεβαιώσα ότι ο Σπύρος Βούλγαρης ήταν εθελοντής στο γραφείο του Μητσοτάκη. Ο πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού το αρνείται. Εφόσον λέτε ότι τον σέβεστε πάρτε τον τηλέφωνο, ζητήστε συγγνώμη και σταματήστε την χυδαιότητα» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *