Γεωργιάδης για Κασσελάκη: «Μου είναι μεν συμπαθής, αλλά μου προκαλεί πολλές απορίες, ενώ επιχειρεί μια επιτηδευμένη διαφήμιση»

 

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Live News του Mega με τον Νίκο Ευαγγελάτο και εκεί έκανε αναφορά και στ νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι ως πρόσωπο ο Στέφανος Κασσελάκης του είναι συμπαθής, αλλά του έχει δημιουργήσει πολλές απορίες. Επίσης τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί έχει πάντα μαζί του τον σύντροφό του Τάιλερ.

Από την άλλη ανέφερε ότι όλο αυτό που επιχειρείται με την προβολή του Στέφανου Κασσελάκη του μοιάζει με επιτηδευμένη διαφήμιση.

 «Ως πρόσωπο μου είναι συμπαθής, είναι χαμογελαστός και όμορφος, ως πολιτικός μου έχει δημιουργήσει πολλές απορίες, οι οποίες ολοένα και εντείνονται», σχολίασε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης για τον Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας στο Live News.

«Μας είπε την αγάπη, τη σχέση του, τώρα όμως είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Όλο αυτό που επιχειρείται με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι μία επιτηδευμένη διαφήμιση», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


«Λέει “θα τα αλλάξω όλα” και την επομένη διόρισε δεξί του χέρι τον Νίκο Παππά και αριστερό του ο Παύλος Πολάκης», πρόσθεσε ο υπουργός Εργασίας.


«Ανέβασε τον σύζυγό του την ημέρα που εκλέχθηκε και είπε πως ο Τάιλερ έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας. Τι θα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ εάν ο κ. Μητσοτάκης ανέβαζε τη Μαρέβα και το έλεγε αυτό; Δηλαδή φανταστείτε πώς θα είναι να είναι στο υπουργείο συνέχεια η Ευγενία. Μας μίλησε για τη σχέση του, τώρα όμως κυβερνά τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα δεύτερο είναι πως όταν ο κ. Μητσοτάκης έφερε τον Πίνατ στο Μαξίμου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε πως ‘’με τον Πίνατ θα κυβερνήσει’’. Τώρα που το έκανε ο κ. Κασσελάκης τι λένε; Όλο αυτό δημιουργεί μία εικόνα επιτηδευμένης διαφήμισης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο πατέρας του για το παραδικαστικό έχει πληρώσει πρόστιμο. Άρα αυτά που έλεγε για το παραδικαστικό ήταν παραμυθάκια της Χαλιμάς. Λέει ο πατέρας του Κασσελάκη για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός θα λύσει τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ;», σχολίασε.

Το να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ γίνεται αλλά η πολιτική δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά αντοχής. Θέλει διάρκεια», συμπλήρωσε.

Πάνω από 500.000 άτομα το έλλειμα σε εργάτες γης – Ξεπερνούν τις 700.000 τα αιτήματα μετακλήσεων

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο που αφορά τη νομιμοποίηση μεταναστών, ώστε να λυθεί το πρόβλημα της έλλειψης εργατών γης, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως το έλλειμα σε εργάτες της γης, της βιομηχανίας, στην εστίαση και τουρισμό είναι πάνω από 500.000 άτομα.


«Όλα τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα εξαρτώνται από το εργατικό δυναμικό όπως και τα χωράφια όπου υπάρχουν ολόκληρες περιοχές που δεν έχουν εργάτες. Τώρα το ποια θα είναι η λύση, θα δούμε, είναι πολλές. Τα αιτήματα μετακλήσεων ξεπερνούν τους 700.000 ανθρώπους. Δεν θα δώσω τόσες», δήλωσε.

«Πάντα λέμε πως ο αριθμός για τη χρήση εργαζομένων από το εξωτερικό, θέλουμε να είναι όσο γίνεται μικρότερος για να ενθαρρύνουμε τον εγχώριο πληθυσμό. 170.000 μετακλήσεις έχουν ήδη εγκριθεί. Και συνεχίζουμε να έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Από την μία έχουμε ένα μεγάλο δείκτη ανεργίας αλλά δεν υπάρχει ζήτηση», πρόσθεσε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *