Γ. Μπρατάκος: «Η Ελλάδα αναμετριέται ήδη με τις παθογένειες του παρελθόντος και με τα στοιχήματα του αύριο»

Στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ και τα μέτρα που ανακοινώθηκαν σε αυτή, αναφέρθηκε μέσω ανάρτησης του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος.


«Κάτω υπό την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Πρωθυπουργού στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Οι πληγές που άφησαν οι καταστροφές σε Έβρο και Θεσσαλία θα επουλωθούν, και ό,τι χάσαμε, πολιτεία και πολίτες, θα το χτίσουμε ξανά μαζί», ανέφερε αρχικά

Η Ελλάδα αναμετριέται ήδη με τις παθογένειες του παρελθόντος και με τα στοιχήματα του αύριο. Οι μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος μας γίνονται τώρα στο πεδίο της οικονομίας, μέσα από τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, με την αντιμετώπιση την πληθωριστικής κρίσης, την αύξηση εισοδήματος, την ενίσχυση της ρευστότητας και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Μέτρα για την εμπέδωση της ασφαλείας και της νομιμότητας. Σημαντικές αλλαγές έρχονται επίσης στον τομέα της υγείας, που αποτελεί στοίχημα για την νέα τετραετία, έγραψε ο κ. Μπρατάκος.

«Οι μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα μας, αποτελούν τη βάση του πολυδιάστατου εκσυγχρονισμού που οραματιζόμαστε», συμπληρώνει.

Τέλος, επανέλαβε μερικά από τα λόγια του πρωθυπουργού: «Όλοι μαζί πρέπει να χτίσουμε το θαύμα της χώρας μας. Κάθε φορά που πέφτουμε να σηκωνόμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Το έχουμε αποδείξει, θα το αποδείξουμε ξανά».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *