Φρέντι Μπελέρης: Η υποψηφιότητά μου είναι μια μεγάλη υποχρέωση, μια μεγάλη τιμή που μου έγινε από πλευράς του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές Φρέντι Μπελέρης που βρίσκεται άδικα κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές μίλησε στο δελτίο του Alpha για την μάχη του στην ευρωκάλπη και τoν αγώνα που δίνει.


«Η υποψηφιότητά μου είναι μια μεγάλη υποχρέωση, μια μεγάλη τιμή που μου έγινε από πλευράς του Έλληνα πρωθυπουργού. Μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω τον αγώνα μου για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Χειμμαριωτών αλλά και το σύνολο των ομογενών στην Αλβανία» είπε ο Φρέντι Μπελέρης, για την υποψηφιότητά του για τις Ευρωεκλογές.

«Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και στο τέλος θα νικήσουμε» τόνισε ο Φρέντι Μπελέρης.

«Η εκλογή μου στην Ευρωβουλή αν πραγματοποιηθεί, με τη βοήθεια του Θεού και ασφαλώς των απανταχού Ελλήνων, θα είναι μία δυνατότητα να συνεχίσω τον αγώνα μου για τη Δημοκρατία και για το κράτος Δικαίου» επισήμανε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρας και υποψήφιος της ΝΔ στις ευρωεκλογές.

«Πρέπει να βγούμε από αυτή τη μάχη ως ελληνισμός, περήφανοι και ελεύθεροι. Η δύναμή τους, μου δίνει δύναμη να αντέξω και να πάμε τα πράγματα πιο πέρα. Να πάμε τη φωνή της ελληνικής μειονότητας στην Ευρώπη» κατέληξε ο Φρέντι Μπελέρης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *