«Φουλάρει» μηχανές πριν το Συνέδριο ο Μητσοτάκης – Η ατζέντα των επισκέψεων

Σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός αναμένεται να δώσει το παρών σε μια ακόμα προσυνεδριακή συζήτηση της ΝΔ, αυτή τη φορά στη «δύσκολη» Β’ Πειραιώς και συγκεκριμένα στη Νίκαια. Το θέμα της συζήτησης είναι η Κοινωνική Πολιτική και η ισότητα, με τον πρωθυπουργό να θέλει να στείλει από μια λαϊκή συνοικία το μήνυμα ότι η κυβέρνηση και παίρνει μέτρα υπέρ των πιο αδύναμων, αλλά και δεν πρόκειται να απεμπολήσει αυτή την ατζέντα στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΙΝΑΛ.

Την Τρίτη, με αφορμή την επίσκεψη που θα κάνει στις εγκαταστάσεις της Ρεβυθούσας και τα όσα θα πει για τα ενεργειακά από εκεί, αναμένεται να κάνει μια μίνι-περιοδεία και στη Σαλαμίνα.


Αν και ενόψει Πάσχα ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει κάποια στοχευμένη επίσκεψη, το επόμενο επίσημο ραντεβού είναι στις 3 Μαΐου, μαζί με τον Βούλγαρο ομόλογό του Κιρίλ Πέτκοφ, στα εγκαίνια του τερματικού σταθμού υγροποιημένου αερίου που δρομολογεί ο Όμιλος Κοπελούζου στην Αλεξανδρούπολη και αναμένεται να λειτουργήσει στο τέλος του 2023. Αμέσως μετά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει μια επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Έβρου, λίγες μέρες πριν την εκκίνηση του γαλάζιου συνεδρίου στις 6 Μαΐου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *