Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Γεροβασίλη με Τεμπονέρα και Θεοχαρόπουλο στη Βουλή

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για απάντηση στο «βρείτε μου έναν αντίπαλο» του Στέφανου Κασσελάκη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι η Όλγα Γεροβασίλη και ο Διονύσης Τεμπονέρας συναντήθηκαν στη Βουλή με αντικείμενο της συζήτησης την κατάθεση υποψηφιότητας απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, αναμένεται να συναντηθεί και με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες

Επικρατέστερη για να αναμετρηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη θεωρείται η Όλγα Γεροβασίλη, ενώ ακούγονται επίσης τα ονόματα των Τεμπονέρα και Φάμελλου, σύμφωνα με πληροφορίες.

«Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιλώντας από το βήμα του 4ου Συνεδρίου του κόμματος, προανήγγειλε εκλογές από τη βάση για τον πρόεδρο και τα όργανα του κόμματος, παράλληλα με την εκλογή Τοπικών Συντονιστικών και Νομαρχιακών Επιτροπών. «Θα πάμε σε τετραπλές εκλογές: Οργανώσεις μελών, Νομαρχιακές, Κεντρική Επιτροπή και πρόεδρο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» είπε ο κ. Κασσελάκης, από το βήμα του 4ου συνεδρίου, περιγράφοντας ένα πρώτο χρονικό ορίζοντα, ο οποίος όμως μένει να αποσαφηνιστεί, καθώς οι διαδικασίες για Τοπικές και Νομαρχιακές σύμφωνα με το καταστατικό θα πρέπει να διεξαχθούν 15 μέρες μετά το πέρας του Συνεδρίου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *