Ευρωεκλογές: Περιοδείες Μητσοτάκη, υπουργών και βουλευτών επί 4 εβδομάδες ενόψει της κάλπης – Η στρατηγική της «γαλάζιας» παράταξης

Η επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές στην Τήνο για το Πάσχα, σηματοδοτεί και την έναρξη της τελικής φάσης της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.


Ήταν η τελευταία ανάπαυλα πριν από την είσοδο στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου, με την ευρωκάλπη να αποκτά εθνικά χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, σήμερα στις 12:00, στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.

Αργότερα σήμερα, θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Πρώτη Λέξη» του protothema.gr και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.

Στην μακρά προεκλογική εκστρατεία, τεσσάρων εβδομάδων, που έχει σχεδιάσει η ΝΔ, τον τόνο θα δώσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί και στις 13 περιφέρειες της Ελλάδας ενόψει της ευρωκάλπης, συνδυάζονται τις κυβερνητικές και διεθνείς υποχρεώσεις του με τις περιοδείες.


Παράλληλα, άμεσα ξεκινούν οι περιοδείες των 12 υπουργών που έχουν αναλάβει αντίστοιχες περιφέρειες της χώρας, μαζί με κλιμάκια βουλευτών και κομματικών στελεχών, πλην της Αττικής, της οποίας το κόμμα θα έχει την κεντρική ευθύνη.


Οι υπουργοί θα ταξιδεύσουν στις πρωτεύουσες των νομών, ενώ σε κάθε νομό θα βρεθούν τουλάχιστον άλλα δύο κλιμάκια της ΝΔ με υφυπουργούς, γενικούς γραμματείς και βουλευτές όμορων νομών.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την πρώτη περιοδεία μετά το Πάσχα εντός Αττικής, ενώ την Παρασκευή θα μεταβεί στη Χίο. Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο Ερντογάν, εν μέσω τεταμένου κλίματος για τα ελληνοτουρκικά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *