Επίσκεψη Βασίλη Σπανάκη σε δημόσιες υπηρεσίες και φορείς στην Καλλιθέα

Δημόσιες υπηρεσίες και φορείς στην Καλλιθέα επισκέφθηκε σήμερα, 27/5, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Βουλευτής της ΝΔ, Β3΄ Νότιου Τομέα Αθηνών, Βασίλης Σπανάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συζήτησε με τους προϊσταμένους και τους υπαλλήλους της Α΄ Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Νότιου Τομέα Αθήνας σχετικά με τον βαθμό εξυπηρέτησης σε θέματα που αφορούν στις συντάξεις και τα επιδόματα και συνομίλησε με πολίτες που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Ακολούθως, επισκέφθηκε τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.) Καλλιθέας και ενημερώθηκε για την πορεία εκτέλεσης των προγραμμάτων απασχόλησης ανέργων και των προγραμμάτων στεγαστικής πολιτικής.

Επισκεπτόμενος μετά την Επιθεώρηση Εργασίας, ενημερώθηκε σχετικά με την πορεία ελέγχων που διενεργούνται καθημερινά σε επιχειρήσεις αναφορικά με την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας (ωράρια εργασίας, υπερωριακή απασχόληση, αδήλωτη εργασία κλπ).

Τέλος, στο πλαίσιο της ημερησίας περιοδείας του, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Καλλιθέας, το ΑΤ και την Τροχαία Καλλιθέας, καθώς και το Γ΄ ΚΑΠΗ Καλλιθέας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *