Επικό «καρφί» Μητσοτάκη σε ΣΥΡΙΖΑ στην δευτερολογία του πρωθυπουργού στη Βουλή: «Κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday, μείον 50%» – Δείτε Live την ομιλία του

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έριξε «καρφάρα» κατά του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Στα «βέλη» της αντιπολίτευσης για τη διαχείριση των καταστροφικών συνεπειών που προκλήθηκαν από τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και τις πυρκαγιές στον Έβρο, απαντά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή την ώρα κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή.


Έχετε γίνει μηχανή παραγωγής κοινοβουλευτικών ερωτήσεων και δεν κινητοποιήσατε έναν εθελοντή για να μεταβεί στην Θεσσαλία, τόνισε ξεκινώντας την δευτερολογία του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και απαντώντας στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν πέρασε καιρός για να θυμηθείτε τον παλιό σας εαυτό αλλά ως εθνικός εισαγγελέας μας κουνάτε το  δάχτυλο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ακόμα ότι δεν έχει το μονοπώλιο ευαισθησίας η κα Κωνσταντοπούλου. «Αναλώσατε», πρόσθεσε όλη σας την ομιλία για να μας πείτε πόσες ερωτήσεις καταθέσατε».

Απαντώντας στον Σωκράτη Φάμελλο του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι τον είδε επιθετικό. «Η επιθετικότητά σας είναι αντιστρόφως ανάλογη με τα ποσοστά του κόμματός σας», είπε. Για την απουσία των πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday, μείον 50%».


Δείτε live τη δευτερολογία του πρωθυπουργού


Νωρίτερα, στην πρωτολογία του κατά τη συζήτηση στη Βουλή για το κυβερνητικό σχέδιο ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας και του Έβρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται η καταβολή του επιδόματος ενοικίου και συγκατοίκησης για τους πλημμυροπαθείς.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός γνωστοποίησε ότι πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων θα καταβληθεί το 30% των αποζημιώσεων στις επιχειρήσεις.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *