«Επέδειξε δημοσιονομική ανευθυνότητα και τώρα δεν έχει καύσιμα» λέει για τον Μητσοτάκη ο Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο του Ευόσμου. Συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες για το πρόβλημα της ακρίβειας, που όπως μετέφεραν στον κ.Ανδρουλάκη κατατρώει τα εισοδήματά τους.


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επισήμανε την ανάγκη λήψης μέτρων-ασπίδα στην κοινωνία, όπως η επιβολή πλαφόν στη ρήτρα αναπροσαρμογής και στην αύξηση του τιμολογίου, η φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας, η μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, η αύξηση στα 751 ευρώ του κατώτατου μισθού και ένα νέο ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιούχους.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιδείξει μια τεράστια ατολμία. Την περίοδο της πανδημίας αποφάσισε μια τεράστια δημοσιονομική επέκταση 43 δισεκατομμυρίων ευρώ. Υποστηρίζει ότι είναι δημοσιονομικά υπεύθυνος ενώ την περίοδο της πανδημίας επέδειξε δημοσιονομική ανευθυνότητα και τώρα δεν έχει το περιθώριο να κάνει τις παρεμβάσεις που κάνουν άλλα ευρωπαϊκά κράτη για να μειώσει το κόστος ενέργειας. Μήνες τώρα έπρεπε να πει ότι θα φορολογήσει τα υπερκέρδη των μεγάλων εταιρειών γιατί υπάρχει κερδοσκοπία» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *