Εντολή Μητσοτάκη για άρση απορρήτου «ώστε να αποδειχθούν οι λόγοι παρακολούθησης» ζητά ο Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πραγματοποίησε την ομιλία του καθισμένος σε ένα σκαμπό καθώς την  Παρασκευή, είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο μικρό αγώνα μπάσκετ που συμμετείχε μαζί με τον γραμματέα και άλλα στελέχη του κόμματος. 

«Δεν είχα τη τύχη με το μέρος μου αλλά έχω την αγάπη σας» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Σαν σήμερα ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ για να σπάσει κάθε κατεστημένο της εποχής», σημείωσε και συνέχισε λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό για να ξανά πιάσει το νήμα από την αρχή».

Ακόμη ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι το στοίχημα μας είναι να κάνουμε μια ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό. Επιπλέον ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τον χειρισμό μιας σειράς ζητημάτων, όπως η Υγεία, το δημογραφικό, τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, τα εργασιακά δικαιώματα αλλά και την αύξηση του ρεύματος.

Σημείωσε παράλληλα, ότι χρειάζεται μια ισχυρή Ευρώπη, η οποία θα είναι έτοιμη και θωρακισμένη απέναντι στην εξωτερική απειλή. Τη δημιουργία ενός ευρωστρατού η οποία θα προφυλάσσει την Ένωση. Πρόσθεσε, ότι χρειάζεται μια Ευρώπη των λαών για να απαντά στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. 


Αναφερόμενος στην υπόθεση της παρακολούθησής του ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό του απόρρητο προκειμένου να αποκαλυφθούν οι λόγοι για τους οποίους παρακολουθείτο.

Δείτε την ομιλία

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *