Ελληνική Λύση: «Ο Κροάτης πρόεδρος έπρεπε να απολογείται για την ναζιστική συμμορία που εισέβαλε στην πατρίδα μας, έσφαξε, τραυμάτισε και κατέστρεψε»

 

Η Ελληνική Λύση εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά του προέδρου της Κροατίας, Ζόραν Μιλάνοβιτς.


Ο πρόεδρος της Κροατίας, Ζόραν Μιλάνοβιτς,  έδωσε άλλο ένα ρεσιτάλ θράσους και προκλητικότητας και είπε σήμερα για τους χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που αιματοκύλησαν τη Νέα Φιλαδέλφεια και προκάλεσαν τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, ότι τους μοίρασαν στις ελληνικές φυλακές για να τους βιάσουν και να τους σκοτώσουν.

Η Ελληνική Λύση εξαπέλυσε ομοβροντίες κατά του Κροάτη και μίλησε για «κρεσέντο συκοφαντίας» κατά της Ελλάδας.

Αναλυτικά η Ελληνική Λύση ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

Ο πρόεδρος της Κροατίας αντί να απολογείται για την ναζιστική συμμορία που εισέβαλε στην πατρίδα μας, έσφαξε, τραυμάτισε και κατέστρεψε, επιδίδεται σε ένα κρεσέντο συκοφαντίας κατά της Ελλάδας.


Σήμερα μας κατηγορεί ότι κρατούμε τους ναζιστές Κροάτες ως αιχμαλώτους πολέμου και τους στέλνουμε στις φυλακές για να τους βιάσουν! Κρίνει προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια, αφού οι συμπατριώτες του ήταν αυτοί που προέβησαν σε πρωτοφανείς θηριωδίες τόσο ως σύμμαχοι των ναζί, όσο και πρόσφατα, κατά Σέρβων αμάχων.


Δυστυχώς, η χαρακτηριστική αφωνία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, επιτρέπει ακόμα και σε «φυλάρχους ορδών δολοφόνων», αντί να απολογούνται, να μας κουνούν και το δάχτυλο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *