Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση και η κα Μιχαηλίδου και η ΝΔ ευθύνονται για την στοχοποίηση του 12χρονου παιδιού, θύματος των παιδοβιαστών του Κολωνού

«Το 12χρονο παιδί που μαρτύρησε στα χέρια της συμμορίας των παιδοβιαστών του Κολωνού δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από κουκουλοφόρο μέσα στο σπίτι του. Πριν από λίγες ημέρες, «άγνωστοι» απείλησαν και τον αδελφό της για να «σταματήσει να μιλά»» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.


«Η Ελληνική Λύση έχει καταγγείλει από την πρώτη στιγμή την οργανωμένη απόπειρα συγκάλυψης και φυγάδευσης των «ευυπόληπτων» τεράτων που συμμετείχαν στους βιασμούς του παιδιού. Θα γεγονότα, δυστυχώς μας δικαιώνουν.

Η λίστα με τους 200 υπόπτους παραμένει ακόμα σε κάποιο «συρτάρι» προκειμένου να καλυφθούν σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες πρόσωπα «υπεράνω υποψίας».

Η μητέρα του κοριτσιού παραμένει σκανδαλωδώς προφυλακισμένη, ενώ παιδοβιαστές κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και η αρμόδια υπουργός κ. Δόμνα Μιχαηλίδου ευθύνονται για την στοχοποίηση του 12χρονου κοριτσιού αλλά και για την συγκάλυψη.


Η Ελληνική Λύση προειδοποιεί όσους με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους οδηγούν συγκαλύπτουν τους δράστες αυτού του φρικτού εγκλήματος, ότι θα εντοπιστούν και θα λογοδοτήσουν πέραν πάσης «ασυλίας» και «ακαταδίωκτου».


Η μόνη πρέπουσα ποινή για τους παιδοβιαστές είναι η ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα αποφυλάκισης και ο χημικός ευνουχισμός» προσθέτει.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *