Εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας η Σοφία Νικολάου

Η Σοφία Νικολάου δεν θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές. Η πολιτικός αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια.


«Επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου, προκαλούν διάφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές», αναφέρουν διαρροές από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Έρευνα της Οικονομικής Εισαγγελίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται εν τω μεταξύ η έρευνα στην Οικονομική Εισαγγελία με την συνδρομή του ΣΔΟΕ, για την υπόθεση των αναθέσεων της κ. Σοφίας Νικολάου ενόσω τελούσε επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Η οικονομική εισαγγελία διερευνά την υπόθεση των αναθέσεων συμβάσεων που κατήρτισε η πρώην Γενική Γραμματέας Αντιεγκληματικής πολιτικής για τις οποίες το προκαταρκτικό πόρισμα ελεγκτών του ΣΔΟΕ έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας .


Την υπόθεση έχει αναλάβει να διερευνήσει σε βάθος, η επίκουρος οικονομική εισαγγελέας Παναγιώτα Ιωαννίδου κατόπιν εντολής του επικεφαλής της Οικονομικής εισαγγελίας Χρήστου Μπαρδάκη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *