Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης με απόφαση Αλέξη Τσίπρα

Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε ο Παύλος Πολάκης με απόφαση Αλέξη Τσίπρα, μετά τις πρωτοφανείς απειλές σε δικαστές και δημοσιογράφους που εξαπέλυσε μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


ΝΔ: Οι χυδαιότητες, οι απειλές και οι προγραφές δεν μπορούν να καλύπτονται με διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Οι χυδαιότητες, οι απειλές και οι προγραφές κατά δημοσιογράφων, δικαστών και κρατικών λειτουργών από τον κ. Πολάκη δεν μπορούν να καλύπτονται με διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια. Σε κάθε δημοκρατικό κόμμα θα ήταν αυτονόητη η διαγραφή του και αυτό απαιτούμε να κάνει ο κ. Τσίπρας που μέχρι σήμερα τον κάλυπτε. Επίσης, αυτονόητη θεωρούμε την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του ομόφωνα καταδικασμένου Νίκου Παππα», είναι η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτηση του βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη.

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω πηγών του, ανέφερε ότι «όποιος νομίζει ότι επιβάλλει τη δική του ατζέντα συνειδητά θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας», συμπληρώνουν.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης με απόφαση Αλέξη Τσίπρα”