Εκτελεστικό Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ –  Συνάντηση Κασσελάκη – Αχτσιόγλου σε θερμό κλίμα

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν σήμερα (26/10) ο Στέφανος Κασσελάκης με την Έφη Αχτσιόγλου στην Κουμουνδούρου στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, κι ενώ το κλίμα στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδιαίτερα βαρύ και η εσωκομματική αντιπαράθεση συνεχίζεται με την Κουμουνδούρου να κατηγορεί την εσωκομματική αντιπολίτευση ότι ετοιμάζει νέο κόμμα, με νέο αρχηγό και καταστατικό ενώ η πλευρά των διαφωνούντων καταγγέλλει παράκεντρα εξουσίας που βοήθησαν να εκλεγεί πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης.


Προηγήθηκε η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση ο κ. Τσακαλώτος τόνισε πως το ραντεβού πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, σημειώνοντας όμως πως «σχέδια για αλλαγές όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές δεν μπορούν να γίνουν».

Όπως είπε του ζήτησε να «πάρει πίσω» τις διάγραφες και ο ίδιος είπε ότι θα το κοιτάξει σοβαρά.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στον απόηχο της απόφασης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανο Τζουμάκα, απόφαση που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και έντονων αντιπαραθέσεων στο εσωτερικό του κόμματος.

Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ πριν από δύο ημέρες η κ. Αχτσιόγλου σε κοινή δήλωση με τους Αλέξη Χαρίτση και Νάσο Ηλιόπουλο ζήτησαν σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και επίσπευσή του Συνεδρίου που έχει οριστεί για τις 23-25 Φεβρουαρίου.


Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στην Κουμουνδούρου η σύσκεψη του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ που συγκάλεσε ο πρόεδρο του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Στην συνεδρίαση μετέχουν η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου και ο αναπληρωτής Γιώργος Βασιλειάδης πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας Θεοδώρα Τζάκρη, καθώς και τρία μέλη της Πολιτικής Γραμματείας η Έφη Αχτσιόγλου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Ρένα Δούρου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *