Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη Παππά στον Κασσελάκη – «Ο Στέφανος έχει τη στήριξή μου»

Την στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία ΣΥΡΙΖΑ στον β’ γύρο των εκλογών του κόμματος εξέφρασε ο Νίκος Παππάς, μετά από συνάντηση τους στο γραφείο του τελευταίου στην Βουλή.


«Ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στον β γύρο της Κυριακής», ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς δήλωσε: «Συναντηθήκαμε σήμερα το πρωί με τον Στέφανο. Είχαμε μια ξεκάθαρη πάρα πολύ σοβαρή πολιτική συζήτηση για το μέλλον της παράταξης. Δεν ήταν η πρώτη συνάντηση, είχαμε συναντηθεί και πριν τον πρώτο γύρο. Είναι προφανές ότι ενώπιον του ελληνικού λαού και του δημοκρατικού κόσμου ότι στη βάση της συζήτησης που κάναμε ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στον β γύρο της Κυριακής. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε γρήγορα στην προοπτική της νίκης. Στέφανε καλή δύναμη».

«Ευχαριστώ πολύ Νίκο. Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα για μια προοδευτική κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα με την υποστήριξή σου κάνουμε το δεύτερο βήμα. Την Κυριακή θα κάνουμε το τρίτο βήμα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάμε πολύ δυνατά για τη νίκη και την μεγάλη προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος», είπε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κοινή δήλωση Παππά – Κασσελάκη: «Ξεκινάμε από αυτή την Κυριακή για τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία»

Κοινή δήλωση με την οποία συστρατεύονται για «τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία» εξέδωσαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Παππάς,μετά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα.Και στην οποία ανακοίνωσε ο κ. Παππάς την στήριξη του στην υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


«Ανταποκρινόμαστε στο μήνυμα της τεράστιας συμμετοχής του δημοκρατικού κόσμου στη διαδικασία της 17ης του Σεπτέμβρη. Οι 150.000 πολίτες, που περίμεναν για μία ή δύο ώρες στην ουρά, σάρωσαν σενάρια κρίσης που απεργάζονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Έστειλαν μήνυμα ενότητας. Ένα μήνυμα που μας δεσμεύει όλους και όλες για κοινή πορεία στη βάση της ιδρυτικής μας διακήρυξης, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα και η οποία συσπειρώνει τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο», σημειώνουν και τονίζουν: «Οικοδομούμε το κόμμα των μελών, με ουσιαστική συμμετοχή και απόφαση σε όλα τα επίπεδα, με περιφερειακή οργάνωση και αξιοποίηση όλων των στελεχών. Ενεργοποιούμε τα δίκτυα της παράταξης. Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη».


Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως «υπερασπίζονται» την «εξωτερική πολιτική που άσκησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο 2015 – 2019 » διεκδικώντας « λύσεις στην εξωτερική πολιτική στη βάση του Διεθνούς Δικαίου» και «την προοπτική μιας χώρας όπου κάθε άνθρωπος θα μπορεί να ζήσει το δικό του Ελληνικό Όνειρο: να αναπτύσσει ελεύθερα τις δυνατότητές του, με δικαιοσύνη, εντιμότητα και Δημοκρατία».

Εξάλλου, προσθέτουν: «Ξανακερδίζουμε τον κόσμο της εργασίας, τους μισθωτούς τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους του πολιτισμού, τη μεσαία τάξη και την υγιή επιχειρηματικότητα » και « τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο».

«Από σήμερα χτίζουμε τη Μεγάλη Παράταξη της νίκης. Ξεκινάμε από αυτή την Κυριακή για τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Συμμετοχή, Ενότητα, Νίκη», καταλήγει η δήλωση τους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *