Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η δημοσκόπηση της Metron Analysis προβλέπει ντέρμπι Αχτσιόγλου – Κασσελάκη

Σε ντέρμπι ανάμεσα σε Αχτσιόγλου και Κασσελάκη εξελίσσεται η κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ τρεις μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες όπως δείχνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis. για το Mega που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του καναλιού.


Η Έφη Αχτσιόγλου προηγείται στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ με 41% έναντι 35% του Στέφανου Κασσελάκη όμως σε αυτούς που θα πάνε να ψηφίσουν την Κυριακή ο Κασσελάκης έχει ποσοστό 39% έναντι 31% της Έφης Αχτσιόγλου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας:

Στην προτίμηση για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,

Στο σύνολο των ψηφοφόρων προηγείται η Έφη Αχτσιόγλου με 35%, έναντι 19% του Στ. Κασσελάκη. Ακολουθεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 12%, ο Ν. Παππάς με 4% και ο Στ. Τζουμάκας με 3%


Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου προηγείται καθαρά με 41%, έναντι 35% του Στέφανου Κασσελάκη. Ακολουθεί ο Ν. Παππάς με 8%, ο Ευ. Τσακαλώτος με 7% και ο Στ. Τζουμάκας με 1%.


Ωστόσο, στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που σίγουρα θα προσέλθουν να ψηφίσουν ο Στ. Κασσελάκης προηγείται με 39%, έναντι 31% της Έφης Αχτσιόγλου. Τρίτος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 13%, ενώ από 3% συγκεντρώνουν Νίκος Παππάς και Στέφανος Τζουμάκας.

Σενάρια β’ γύρου

Σε περίπτωση που η εκλογή προέδρου κριθεί στον δεύτερο γύρο, τότε η έρευνα της Metron Analysis δείχνει τα εξής:

Στο σύνολο των ερωτηθέντων, η Έφη Αχτσιόγλου συγκεντρώνει 52%, έναντι 25% του Στέφανου Κασσελάκη.


Στους ψηφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου συγκεντρώνει 52%, έναντι 39% του Στέφανου Κασσελάκη.

Στους ψηφοφόρους που θα πάνε σίγουρα να ψηφίσουν, ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται με 45%, έναντι 44% της Έφης Αχτσιόγλου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *