«Εκλογές στο τέλος της τετραετίας με την απογραφή του 2021» ξεκαθαρίζει ο Γεραπετρίτης – «Κανονική βόμβα η απλή αναλογική»

Στην απλή αναλογική ως μια «κανονική βόμβα» αναφέρθηκε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στην ΕΡΤ, προσθέτοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας με βάση τη νέα απογραφή του 2021 και ότι η διεξαγωγή τους δεν πρόκειται να επηρεάσει τις πανελλαδικές εξετάσεις, των οποίων η ημερομηνία διεξαγωγής έχει ήδη ανακοινωθεί.


Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι η επικείμενη συμφωνία των υπουργών Ενέργειας λειτουργεί στην πτώση της τιμής του φυσικού αερίου, ενώ ως προς ενδεχόμενες επόμενες επιδοτήσεις για τους πολίτες σημείωσε ότι θα υπάρχουν, όσο υπάρχει ανάγκη. «Το 40% του πληθωρισμού προέρχεται από τις τιμές στην ενέργεια» πρόσθεσε ακόμη, ξεκαθαρίζοντας ότι αναλόγως των τιμών θα πρέπει να υπάρχει και παρέμβαση του κράτους.

Ο κ. Γεραπετρίτης αποσαφήνισε ότι, προς ώρας, δεν υπάρχει κάποια καμία σκέψη για fuel pass 3, ενώ για την επενδυτική βαθμίδα τόνισε ότι είναι εφικτό να κερδηθεί και πριν από τις εκλογές.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα περί «επιδείνωσης, διαχρονικά, των ελληνοτουρκικών επί Δεξιάς» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η δήλωση αυτή «αποτελεί αυτοσαρκασμό».

«Η Ελλάδα θα ασκήσει το δικαίωμα επέκτασης στα 12 ναυτικά μίλια, όποτε το κρίνει σκόπιμο», πρόσθεσε ακόμη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *