Εκλογές 2023: Η πρώτη καθοριστική αναμέτρηση θα γίνει στις 9 Απριλίου

Ο κύβος ερρίφθη και όλα δείχνουν πως η κρίσιμη πρώτη εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί όπως έχει αποφασίσει ο Πρωθυπουργός στις 9 Απριλίου. Σύμφωνα μάλιστα με πληροιφορίες έχει καταρτιστεί ήδη ο οδικός χάρτης με τα βήματα που θα γίνουν έως την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την προκήρυξη των εκλογών


Μέγαρο Μαμίμου και Πειραιώς βρίσκονται σε πυρτωδεις προετοιμασίες ούτως ώστε όλα να πάνε σύμφωνα με το πλάνο που έχει εκπονηθεί.

Τα βήματα που θα ακολουθήσουν είναι τα εξής:

-Στις 3 Μαρτίου θα γίνει το πρώτο υπουργικό συμβούλιο στο οποίο θα εγκριθεί η αύξηση του κατώτατου μισθού η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή την 1η Απριλίου.

-Το δεύτερο υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου το οποίο θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα και θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στα πεπραγμένα της κυβερνητικής θητείας.


-Αμέσως μετά θα προκηρυχθούν οι εκλογές για τις 9 Απριλίου και θα ακολουθήσει η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε αυτή τη συνάντηση θα ζητηθεί και η διάλυση της Βουλής και η προσφυγή στις κάλπες.


Στη Βουλή δε αναμένεται να θυροκολληθεί το Προεδρικό Διάταγμα και από τις 10 Μαρτίου θα έχουμε την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *