«Είμαστε τυχεροί που οι προκλήσεις ήρθαν με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη» τόνισε στο προσυνέδριο της ΝΔ ο Γεωργιάδης!

«Είμαστε η παράταξη που βγάλαμε την Ελλάδα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.


«Προχθές με τον Χρήστο Σταϊκούρα συμμετείχαμε στη συνάντηση με το ΔΝΤ. Αισθάνομαι υπερηφάνεια που είμαι μέλος μιας κυβερνήσεως και αντιπρόεδρος παρατάξεως, βουλευτής ενός κόμματος που κατάφερε να εξοφλήσει το ΔΝΤ» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτοί που μας κουνάνε το δάκτυλο είναι εκείνοι που μας έβαλαν, ενώ εμείς είμαστε αυτοί που έβγαλαν την χώρα από ΔΝΤ. Αυτό θα γράφει η ιστορία», τόνισε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, για την κυβέρνηση δεν είναι μεγάλη ατυχία που συνέπεσε η εκλογή της με αρκετές δυσκολίες, όπως για παράδειγμα η πανδημία του κορονοϊού. Το αντίθετο μάλιστα, είπε, ότι «είμαστε πολύ τυχεροί, γιατί εμείς μπήκαμε στην πολιτική για να κάνουμε καλό στην πατρίδας μας. Φαντάζεστε να είχαμε να διαχειριστούμε την πανδημία με τον Πολάκη (ΣΥΡΙΖΑ) για υπουργό υγείας; Είμαστε τυχεροί που οι προκλήσεις ήρθαν με πρωθυπουργό τον Κ.Μητσοτάκη».

Δείτε την ομιλία


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *