Έμπρακτη στήριξη στον Αρμένικο λαό ζητά η Ελληνική Λύση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΌΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΖΕΡΩΝ ΣΤΟ ΑΡΤΣΑΧ 


Το καθεστώς του δικτάτορα Αλίεφ συνεχίζει την πολιτική εθνοκάθαρσης κατά των ομόδοξων αδελφών μας Αρμενίων του Αρτσάχ. Έπειτα από τον διωγμό χιλιάδων αμάχων από τις πατρογονικές τους εστίες και την φονική εισβολή του Αζερμπαϊτζάν με την βοήθεια ισλαμιστών τρομοκρατών και των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, ο Αλίεφ εκμεταλλευόμενος τον πόλεμο στην Ουκρανία, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των ηρωικών υπερασπιστών της Αρμενίας.
Η Ελλάδα πρέπει να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη της και την στήριξη της στον λαό της Αρμενίας, το ίδιο οφείλει να πράξει και η διεθνής κοινότητα. Όπως ακριβώς έκανε με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Η Ελλάδα οφείλει πάντα να στέκεται στην σωστή πλευρά της ιστορίας και να υπερασπίζεται το διεθνές δίκαιο χωρίς «εκπτώσεις».
Πέραν από τις αυτονόητες κυρώσεις λοιπόν που πρέπει να επιβληθούν στο Αζερμπαϊτζάν και προσωπικά στον Αλίεφ για την θηριωδία που διαπράττει κατά αμάχων, αλλά και κάθε αντιπολιτευόμενης φωνής, η ελληνική κυβέρνηση και σύσσωμο το Ελληνικό κοινοβούλιο οφείλει να απευθύνει πρόσκληση στον πρωθυπουργό της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν, προκειμένου να διεθνοποιηθεί το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττεται για άλλη μια φορά κατά του αρμενικού λαού.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *