Δόμνα Μιχαηλίδου στη συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας: «Μέλημα μας η στήριξη των εργαζομένων για καλύτερα αμειβόμενες θέσεις απασχόλησης»

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου, με το προεδρείο της Ένωσης Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας (Ε.Σ.Ε).


Η Δόμνα Μιχαηλίδου συζήτησε διεξοδικά με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε, κ. Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον Αντιπρόεδρο της Ε.Σ.Ε, κ. Ιωάννη Μασούτη και τον Γενικό Διευθυντή της Ένωσης κ. Απόστολο Πεταλά, για τη συμβολή των εταιρειών του κλάδου στην αγορά εργασίας της χώρας. Στο επίκεντρο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε ενόψει της νέας αύξησης του κατώτατου μισθού, βρέθηκε η ανάγκη επαγγελματικής κατάρτισης των εργαζομένων στον κλάδο των σούπερ μάρκετ για καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας, οι μετακλήσεις εργαζομένων και η έλλειψη προσωπικού που εντοπίζεται σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας.

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε: «Είχα την ευκαιρία να συζητήσω διεξοδικά, με το προεδρείο της Ένωση Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας (Ε.Σ.Ε), σειρά θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο, στον οποίο εργάζονται περισσότεροι από 100.000 συμπολίτες μας. Έναν κλάδο που αποτελεί από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας και σημείο αναφοράς της καθημερινότητας των Ελλήνων καταναλωτών. Αναγνωρίζουμε τη στήριξη των επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ στην αγορά εργασίας αλλά και στην εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας. Μέλημα μας είναι η στήριξη των εργαζομένων για καλύτερα αμειβόμενες θέσεις απασχόλησης και η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *