Δίπλα στους πλημμυροπαθείς ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ξανά στη Λάρισα σήμερα ο Πρωθυπουργός, ανακοινώνει μέτρα στήριξης

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι με κάθε τρόπο δίπλα στους πλημμυροπαθείς που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel και σήμερα ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί ξανά στη Λάρισα για να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από την απίστευτη θεομηνία.


Τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θόδωρος Λιβάνιος και ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί στα μέτρα στήριξης των πληγέντων και όπως όλα δείχνουν στις 19:00 αναμένεται να παρουσιάσει το πλαίσιο της κρατικής στήριξης. Το περίγραμμα του προγράμματος στήριξης θα εξειδικεύσουν οι κύριοι Τριαντόπουλος -για τα μέτρα άμεσης στήριξης- και Λιβάνιος, για τα κονδύλια και τα μέσα που θα διατεθούν στους δήμους της Θεσσαλίας και την Περιφέρεια.

Τα μέτρα στήριξης των πληγέντων από την πρωτοφανή πλημμύρα στη Θεσσαλία θα εξειδικευτούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Λάρισα αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα σενάρια συνωμοσίας ότι δήθεν αποκρύπτεται ο αριθμός των αγνοουμένων και στη χυδαιότητα που πολλές φορές μοιάζει σαν να υποκινείται ακόμη και από πολιτικά πρόσωπα.


Επίσης, από το βράδυ του Σαββάτου βρίσκεται στην περιοχή και η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη


Η επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ

Για το επόμενο Σαββατοκύριακο οριστικοποιείται κατά πάσα πιθανότητα η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση. Η αρχική σκέψη να παραστεί ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ στο μέσον της εβδομάδας φαίνεται ότι εγκαταλείπεται, όχι μόνο γιατί για την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η παρουσία του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη αλλά και επειδή στο Μέγαρο Μαξίμου θέλουν πριν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να έχει οριστικοποιηθεί το πλαίσιο των μέτρων στήριξης για τους πληγέντες από τους πλημμύρες και αυτό δεν μπορεί να γίνει προτού αντιμετωπιστεί πλήρως το πιο έντονο φυσικό φαινόμενο που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της χώρας. Είναι πολύ πιθανόν η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου να γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *