Δημοσκόπηση GPO: Ποιοι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. προηγούνται στην Ανατολική Αττική

Τη σειρά κατάταξης των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική εμφανίζει δημοσκόπηση της εταιρίας GPO που διενεργήθηκε από τις 22 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2023 (με εξαίρεση τις ημέρες των επισήμων αργιών) και η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».


Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης αυτής, προηγείται ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης με ποσοστό 49,1% στις απαντήσεις των ερωτηθέντων και ακολουθούν η βουλευτής Γεωργία Μαρτίνου με 38,2%, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη με 24,5%, ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος με 22,6%, ο επίσης βουλευτής Βασίλης Οικονόμου με 20,01%, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας με 17,7%, η Κατερίνα Κατσανδρή με 6,9%, η Βάσω Κόλλια με 6,4%, η Όλγα Πολίτη με 3,1% ενώ από 1% συγκεντρώνουν οι Ανδρέας Γλαβάς και Γιάννης Σαμέλης.

Οι ερωτηθέντες-δεδηλωμένοι ψηφοφόροι της Ν.Δ. απάντησαν στο ερώτημα «Ποιον από τους συγκεκριμένους θα ψηφίζατε αν την επόμενη Κυριακή είχαμε βουλευτικές εκλογές».

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια δημοσκόπηση για την πρόθεση ψήφου, οι ερωτηθέντες από το σύνολο του τοπικού πολιτικού φάσματος, έδωσαν τις εξής απαντήσεις:

Νέα Δημοκρατία 35,8%


ΣΥΡΙΖΑ              22,2%


ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ  6,4%

ΚΚΕ                     5,4%

Ελληνική Λύση     5,3%

Έλληνες (Κασιδ.)  2,9%


ΜέΡΑ 25                2,8%

Άλλο κόμμα           3,4%

Λευκό/Άκυρο        3,0%

Δεν θα ψηφίσω     2,1%

Αναποφάσιστοι    10,7%

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *