Δημοσκόπηση Alpha: Απόλυτη κυρίαρχη η ΝΔ (34,1%) και μάλιστα χωρίς αντίπαλο – Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και βρίσκεται 20,6 μονάδες πίσω, καθώς βυθίστηκε στο 13,5%

 

Η Νέα Δημοκρατία είναι η απόλυτη κυρίαρχη στο πολιτικό σκηνικό, καθώς σαρώνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις όπως και σε αυτή της ALCO που έβγαλε σήμερα στο φως ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.


Η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 20,6 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσκόπηση της ALCO για τον Alpha, καθώς στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων πήρε 34,1%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε μόλις 13,5% και το ΠΑΣΟΚ τον πλησίασε κι άλλο, καθώς είναι στο 12,7%.

Αναλυτικά τα ποσοστά στην πρόθεση ψήφου:

ΝΔ 34,1%
ΣΥΡΙΖΑ 13,5%
ΠΑΣΟΚ 12,7%
ΚΚΕ 8,6%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 5,2%
ΝΙΚΗ 3,2%
ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ 2,6%
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2,6%
ΜΕΡΑ25 1,8%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 3,5%

Σαρώνει ο Μητσοτάκης με 37% – Μόλις στο 8% ο Κασσελάκης

Στην ερώτηση «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε ως πρωθυπουργό» ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε περίπατο και βρίσκεται στο 37%, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είναι μεν δεύτερος, αλλά μόλις με 8%.


Αναλυτικά οι απαντήσεις:


Μητσοτάκης 37%
Κασσελακης 8%
Ανδρουλάκης 7%
Κουτσούμπας 6%
Βελόπουλος 4%
Νατσιός 2%
Κωνσταντοπούλου 1%
Κανένας 30%

Ανησυχία για την ακρίβεια

Ο κόσμος έδειξε πάντως, στη δημοσκόπηση της ALCO για τον Alpha ότι ανησυχεί για την ακρίβεια, ενώ δεν έχει πειστεί ότι θα λύσουν το πρόβλημα τα κυβερνητικά μέτρα κατά της ακρίβειας και από τη άλλη έδειξε πως δεν πιστεύει και τις δηλώσεις που έκαναν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και κυβερνητικά στελέχη για το θέμα.

Αναλυτικά οι απαντήσεις:

Δεν επηρρεάστηκαν από την άνοδο των ενοικίων


Ο κόσμος κλήθηκε να απαντήσει και στο θέμα της ανόδου των τιμών των ενοικίων και το 72% απάντησε πως δεν είχε καμία επίπτωση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *