Δημόσιο διάλογο αντί για συνεντεύξεις… μονόλογο ζητά από Μητσοτάκη και Τσίπρα ο Βελόπουλος

«Με παράλληλους μονολόγους σε πλήρως ελεγχόμενα ΜΜΕ, τόσο ο κύριος Μητσοτάκης όσο και ο κύριος Τσίπρας επιδίδονται σε μία «θεατρική» αντιπαράθεση προκειμένου να συσπειρώσουν το κομματικό τους ακροατήριο» τονίζει σε ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση.
«Την ώρα που η Ελλάδα καταρρέει, οι επιχειρήσεις καταστρέφονται, τα νοικοκυριά υποφέρουν, ενώ η εθνική μας κυριαρχία απειλείται, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ «αυτοθαυμάζονται» στα τηλεπαράθυρα του ΣΚΑΪ, αντί να λογοδοτούν στο κοινοβούλιο. Η Ελληνική Λύση προκαλεί τον κύριο Μητσοτάκη και τον κύριο Τσίπρα αντί να «δοξάζονται κρυπτόμενοι», να τολμήσουν να αντιπαρατεθούν δημόσια με τον Κυριάκο Βελόπουλο, στον ΣΚΑΪ, ή άλλο μέσο της αρεσκείας τους» συνεχίζει η ανακοίνωση.
«Αντί λοιπόν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να αναλώνονται σε «τηλεοπτικούς μονολόγους» ας μας απαντήσουν που  ακριβώς διαφωνούν, ώστε οι πολίτες να κρίνουν: Στις Πρέσπες; Στην προσφυγή στην Χάγη; Στην πίστη εφαρμογή των εντολών της τρόικας; Στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μέσω ΤΑΙΠΕΔ; Στο ξεπούλημα της Δ.Ε.Η. και την βίαιη απολιγνιτοποίηση που έκανε εκτίναξε τους λογαριασμούς; Στις εθνικά ολέθριες επιλογές στο Ουκρανικό και την άνευ όρων λειτουργία των Αμερικανικών βάσεων εντός ελληνικού εδάφους που καθιστά την πατρίδα μας «στόχο», χωρίς κανένα όφελος; Το γεγονός ότι ο ΣυΡιζΑ ψηφίζει το 50% το νομοσχέδιο της Ν.Δ., ενώ αντίστοιχα η ΝΔ ως αντιπολίτευση υπερψήφισε το 60% των νομοσχεδίων ΣΥΡΙΖΑ, εξηγεί γιατί ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας φοβούνται τον διάλογο.  Ανικανότητα» καταλήγει η ανακοίνωση


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *